Tof nieuws! Joboti is nu officieel onderdeel van de Textkernel familie! Terwijl de fusie inmiddels is afgerond, zal onze website eind april 2024 overgaan in de Textkernel website.

Ontdek de integraties van Joboti

Onze WhatsApp oplossingen zijn geïntegreerd in diverse ATS-systemen. Klik op het logo van jouw ATS voor alle mogelijkheden.

OTYS

Of je in OTYS nou eenvoudig wil solliciteren via WhatsApp, of een groep kandidaten direct een Whats-App bericht wil sturen, het kan allemaal met de integratie van Joboti.

Carerix

Al onze oplossingen integreren volledig met Carerix. Van de mogelijkheid om veelgestelde vragen te beantwoorden tot het plannen van interviews via WhatsApp. Ervaar het gemak  van Joboti zonder te wisselen van applicatie.

Bullhorn

Van de mogelijkheid om veelgestelde vragen te beantwoorden tot het plannen van interviews en het solliciteren via WhatsApp. Door de koppeling met Joboti landen alle gegevens van de kandidaat direct in Bullhorn.

HROffice

Van de mogelijkheid om veelgestelde vragen te beantwoorden tot het plannen van interviews en het solliciteren via WhatsApp. Door de koppeling met Joboti landen alle gegevens van de kandidaat direct in HROffice.

Recruitee

Laat kandidaten via WhatsApp solliciteren of stuur direct vanuit Recruitee job alerts via WhatsApp. Ontdek de mogelijkheden met Joboti.

Connexys

Van de mogelijkheid om veelgestelde vragen te beantwoorden tot het plannen van interviews en het solliciteren via WhatsApp. Door de koppeling met Joboti landen alle gegevens van de kandidaat direct in Connexys.

Ubeeo

Met deze integratie kun je solliciteren via WhatsApp en 24/7 vragen beantwoorden van jouw kandidaten. Als recruiter eenvoudig een groep kandidaten een WhatsApp-bericht sturen? Het kan allemaal met de integratie van Joboti.

get_noticed

Onze oplossingen integreren volledig met de websites van Get_Noticed. Van de mogelijkheid om veelgestelde vragen te beantwoorden tot het plannen van interviews via WhatsApp

Visma EasyCruit

Joboti koppelt door middel van een API aan het ATS van Visma EasyCruit. Van de mogelijkheid om veelgestelde vragen te beantwoorden tot het plannen van interviews en het solliciteren via WhatsApp.

CATSone

Of je nu via WhatsApp direct kandidaten vanuit jouw huidige bestand wil benaderen of interviews inplant, alle verzamelde gegevens worden AVG-proof in CATSone geplaatst met Joboti.

Tigris

De combinatie van Tigris en onze virtuele recruitment assistent biedt jou meer dan voldoende mogelijkheden om jouw uitzendproces verder te digitaliseren.

WhatsApp

Alle gesprekken die onze virtuele assistent met kandidaten in WhatsApp voert, worden volledig AVG-proof geregistreerd én gelogd in jouw ATS. Zo is iedereen altijd op de hoogte.

Facebook Messenger

Op het moment dat kandidaten jouw website bezoeken of een vacaturepagina bekijken, kan een virtuele recruitment assistent ze ideaal op weg helpen.

Wij gaan verder als:

Toffe update: Joboti.com wordt binnenkort gemigreerd naar Textkernel.com voor een nog betere ervaring!