5 toepassingen van WhatsApp die je recruitment proces optimaliseren

5 toepassingen van
5 toepassingen whitepaper
WhatsApp die je recruitment
proces optimaliseren
WhatsApp is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, bijna iedereen gebruikt het. Dit geldt ook voor jouw kandidaten. Ze vinden het één van de prettigste communicatiemiddelen. Nog meer reden voor jou dus om WhatsApp in te zetten voor jouw recruitment proces. In onze whitepaper lees jij over 5 manieren die je helpen de candidate engagement te verbeteren.
Joboti.nl - Alle voordelen van WhatsApp business in 4 stappen

De voordelen van
WhatsApp business

Waarom zou je kiezen voor een WhatsApp-abonnement? Om jouw recruitment proces te optimaliseren is WhatsApp het communicatiemiddel voor jou. Kandidaten reageren vaak sneller, vaker en vinden het prettig communiceren. Bovendien gebruikt 99% van de kandidaten WhatsApp en kun je het makkelijk koppelen aan bijvoorbeeld Facebook lead ads.

Candidate journey

Het gebruik van WhatsApp Business draagt op verschillende momenten bij aan de candidate journey. In deze whitepaper laten we jou zien op welke momenten en hoe WhatsApp business bijdraagt aan de candidate journey. Dit kan in advertenties, landingspagina’s of interviewrondes. Welke voordelen dat voor jou oplevert, lees je in onze whitepaper.
5 toepassingen whitepaper

Onze whitepaper in het kort:

bol

Benieuwd hoe jij WhatsApp in kan zetten om je recruitment proces te optimaliseren?

Lees de whitepaper die je recruitment proces optimaliseert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Joboti.nl - Whatsapp inzetten