logo_Getnoticed

Oplossingen in get_noticed


Heb jij een mooie werkenbij-site van get_noticed of gebruik je het CMS van Serena voor jouw recruitment marketing? Nice! Onze oplossingen integreren volledig met de websites van deze vakmensen uit Amsterdam en Nederweert. Van de mogelijkheid om veelgestelde vragen te beantwoorden tot het plannen van interviews en het solliciteren via WhatsApp.

Door de samenwerking tussen get_noticed en Joboti is het mogelijk om, op basis van de ingevulde gegevens tijdens een chat gesprek, de best matchende vacatures aan de kandidaat te tonen. Daarnaast kan de chatbot aan de hand van het chatgesprek een kandidaat profiel aanmaken in get_noticed. Dat scheelt veel tijd en is geheel GDPR proof. De chatbot kan zelfs het sollicitatieformulier overnemen en de kandidaat via chat laten solliciteren. Doordat de chatbot gekoppeld kan worden aan de agenda van get_noticed, is het mogelijk voor de kandidaat om zelf een afspraak in te boeken.

“Doordat wij samenwerken met Joboti kunnen wij onze klanten een extra functionaliteit en service aanbieden. Wij kunnen de recruitment chatbot namelijk eenvoudig integreren op werken-bij of recruitment websites. Kandidaten kunnen we dan laten solliciteren via WhatsApp en alle verzamelde gegevens belanden in het desbetreffende ATS van de klant. Zo maken we solliciteren nog eenvoudiger en kunnen wij onze klanten hiermee nog beter helpen.”


Belangrijke kenmerken en voordelen

  • FAQ
  • Job alert
  • Apply
  • WhatsApp apply
  • Pre-select
  • Interview scheduling