WIJ ZIJN JOBOTI

Ondanks dat we ons dagelijks bezighouden met robots en software, zijn we eigenlijk heel menselijk gebleven. En we vertellen je graag meer over Joboti en de mensen binnen ons bedrijf.

In februari 2023 zijn wij overgenomen door het Nederlandse Textkernel. Textkernel is een toonaangevende leverancier van door AI aangedreven automatiseringsoplossingen voor de internationale recruitmentwereld. De overname markeert een belangrijke mijlpaal in onze reis en wij zijn ervan overtuigd dat deze ontwikkeling ons zal helpen om nog meer waarde te bieden al onze klanten.

Dit zijn de gezichten binnen onze organisatie

Luuk van Neerven

Founder & CEO

Stephan Kockelkoren

Founder & CTO

Esther van den Berg

Customer Success Manager

Gabriëlle Hellingwerf

Customer Success Manager

Michelle Kooijman

Customer Success Manager

Jeroen Beljaars

Development

Jurgen Kruidering

Development

Osama Bazbooz

Development

Koen Schutte

Development

Angelo Cabras

Development

Ammar Alsasa

Development

Abdulrahman Sadek

Development

Reema Alshohof

Development

Lars van Bergen

Content marketing
Niels van de Hee

Niels van de Hee

Online marketing

Het gaat razendsnel met Joboti: een startup die met een virtuele assistent voor recruitment toepassingen de wereld verovert. Begonnen in 2016, maar Joboti mag nu al gerenommeerde retailers, accountants en uitzendbureaus tot haar klanten rekenen.

Het bedrijf is opgericht door Stephan Kockelkoren en Luuk van Neerven. Stephan experimenteerde in eerdere HR-startups met kunstmatige intelligentie en Natural Language Processing, Luuk werkte als bureau- en corporate recruiter. Samen kwamen ze op het idee om saaie en tijdrovende recruitment processen door middel van virtuele assistenten op een leuke manier te automatiseren, door middel van virtuele assistentes. En dat is gelukt.

Stephan en Luuk ontwikkelde Eva, een virtuele recruitment assistent, die via verschillende kanalen zoals WhatsApp, Facebook Messenger en diverse widgets communiceert met kandidaten of opdrachtgevers. Meer dan 200 bedrijven maken inmiddels gebruik van onze slimme virtuele assistenten en onze nieuwe WhatsApp Inbox.

Na jarenlang zelf in de recruitmentbranche werkzaam te zijn geweest, wist ik als geen ander welke pijnpunten recruiters ervaren bij hun dagelijkse werkzaamheden. Hierop heb ik samen met mijn compagnon Stephan een oplossing bedacht: de recruitment chatbot.

Luuk van Neerven

Founder, Joboti

Wij gaan verder als:

Toffe update: Joboti.com wordt binnenkort gemigreerd naar Textkernel.com voor een nog betere ervaring!