RECRUITMENT
AUTOMATION,
WHAT ELSE?

Ondanks dat we ons dagelijks bezighouden met robots en software, zijn we heel menselijk gebleven. We vertellen je graag meer over Joboti en de gezichten achter het bedrijf.

Het gaat razendsnel met Joboti: een startup die met een virtuele assistent voor recruitment toepassingen de wereld verovert. Begonnen in 2016, maar Joboti mag nu al gerenommeerde retailers, accountants en uitzendbureaus tot haar klanten rekenen.

Het bedrijf is opgericht door Stephan Kockelkoren en Luuk van Neerven. Stephan experimenteerde in eerdere HR-startups met kunstmatige intelligentie en Natural Language Processing, Luuk werkte als bureau- en corporate recruiter. Samen kwamen ze op het idee om saaie en tijdrovende recruitment processen door middel van virtuele assistenten op een leuke manier te automatiseren, door middel van chatbots. En dat is gelukt.

Stephan en Luuk ontwikkelde Eva, een virtuele recruitment assistent, die via verschillende kanalen zoals WhatsApp, Facebook Messenger en diverse widgets communiceert met kandidaten of opdrachtgevers. Meer dan 100 bedrijven maken inmiddels gebruik van onze slimme virtuele assistenten en de telefoon van Joboti blijft rinkelen.

Na jarenlang zelf in de recruitmentbranche werkzaam te zijn geweest, wist ik als geen ander welke pijnpunten recruiters ervaren bij hun dagelijkse werkzaamheden. Hierop heb ik samen met mijn compagnon Stephan een oplossing bedacht: de recruitment chatbot.

Luuk van Neerven

Founder, Joboti

Wij zijn Joboti

Dit zijn de gezichten binnen onze organisatie

Luuk van Neerven

Founder & CEO

Stephan Kockelkoren

Founder & CTO

Esther van den Berg

Customer Success Manager

Gabriëlle Hellingwerf

Customer Success Manager

Lisa-May Sierag

Customer Support

Jan Gossink

Chatbot consultant

Jeroen Beljaars

Development

Jurgen Kruidering

Development

Didier Guyon

Development

Koen Schutte

Development

Ivan Peev

Development

Ammar Alsasa

Development

Abdulrahman Sadek

Development

Lars van Bergen

Content marketing

Niels van de Hee

Online marketing