Krachtige oplossingen
voor candidate engagement

Joboti biedt jou recruitmentoplossingen via WhatsApp voor jouw candidate journey. WhatsApp is het snelste communicatiemiddel voor jouw recruitmentproces en werkt met Joboti direct vanuit je eigen ATS. We bieden onze conversaties aan in drie pakketten: Essential, Pro en Premium. Bij Essential maak je alleen gebruik van onze WhatsApp Smart Inbox. Pro laat jou twee extra oplossingen kiezen en bij Premium kun je van alle oplossingen gebruik maken.

Direct aan de slag met onze oplossingen?

Krachitige oplossingen header

Ontdek al onze oplossingen:

BESCHIKBAARHEID

CONTACT

INTERVIEW-PLANNING

Planning

JOB ALERT

NOTIFICATIES

PRE-SELECT

Contact leggen is makkelijker dan ooit met WhatsApp Smart Inbox

Wanneer je start met Joboti verloopt alle WhatsApp-communicatie met kandidaten en opdrachtgevers direct vanuit jouw ATS en wordt alles automatisch gelogd in de profielen. Je kunt met ieder pakket gebruik maken van de WhatsApp Smart Inbox. Dat is ideaal, want je kunt altijd alle WhatsApp-berichten terugvinden in jouw inbox. Zo is het werk van collega’s overnemen ook geen probleem meer.

Meer weten? Boek dan een demo.

Onze oplossingen zorgen ervoor dat jij automatisch in verbinding blijft. Dit scheelt jou tijd in het recruitmentproces. Door Contact te gebruiken, ontvang je als recruiter automatisch de juiste contactgegevens van je kandidaten. Wil je persoonlijke gegevens automatisch opslaan? Dat kan met AVG. Daarnaast is het met Notificaties mogelijk om geautomatiseerde berichten te versturen. Wens je kandidaat een fijne verjaardag of stuur een reminder voor een afspraak.
Benieuwd naar de beschikbaarheid van jouw kandidaten? Blijf op de hoogte met Beschikbaarheid. Daarnaast kun je afspraken automatisch inplannen met Interview planning. Weet je dat een kandidaat beschikbaar is, en op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Verstuur automatisch interessante vacatures met Job alert. Het profiel van de kandidaat wordt in jouw ATS bijgewerkt.
Met onze oplossingen is het vinden van kandidaten makkelijker dan ooit. Door middel van een Chatbot kunnen kandidaten op de website vragen stellen of een contactverzoek indienen. Ook is het met Facebook lead ads mogelijk om kandidaten die gegevens achterlaten via de advertenties meteen op te volgen met een WhatsAppbericht, door de koppeling tussen Facebook en WhatsApp Business. Met de pre-selectie stel je aanvullende vragen om de kwaliteit van je kandidaat te bepalen. Is het een match? Mooi! Laat je kandidaat makkelijk solliciteren via WhatsApp. De virtuele assistent stelt interactieve sollicitatievragen, stuurt een notificatie naar de betrokken recruiter en maakt in jouw ATS een nieuwe kandidaat aan.

Wil jij aan de slag met
onze oplossing?

Boek hier jouw gratis demo met Joboti

Ontdek de recruitment automation tool van Joboti - Boek een demo