Efficiënter job alerts versturen naar kandidaten

job alert
by Lars | 14 april 2022 | Blog

Uit onze ervaringen merken wij dat de meeste recruiters job alerts nog versturen per e-mail, maar hiervan blijkt men toch niet de gewenste respons te realiseren. Een WhatsApp-bericht daarentegen wordt door meer dan 90% van de ontvangers geopend. En van die 90% reageert zelfs 40-50% van de kandidaten binnen het uur!

Met deze toepassing stuur je middels jouw eigen WhatsApp Business account gemakkelijk en snel een job alert naar één of meerdere kandidaten toe. Naast dat het versturen van een job alert al makkelijker en sneller is met het gebruik van WhatsApp, zijn de reacties van kandidaten op WhatsApp-berichten ook nog eens beter. Dit gehele proces wordt volledig gelogd in jouw ATS-systeem.

Zie jij hier nog een verbeterslag in voor jouw recruitment proces? Of benieuwd naar welke andere mogelijkheden er zijn met WhatsApp Business voor jouw recruitment proces? Klik dan op de link voor een gratis persoonlijke demo!

Recruitment Tech Awards 2022

We hebben de Recruitmenttech.nl Awards gewonnen! Iedereen heel erg bedankt voor jullie steun en stemmen in de afgelopen tijd. We hadden het niet zonder jullie gekund!