Gepersonaliseerde WhatsApp-berichten versturen middels Smart Inbox

blog-smart-inbox
by Lars | 3 mei 2022 | Blog

Met Smart Inbox kun je direct vanuit jouw ATS WhatsApp berichten sturen naar jouw kandidaten. Je kunt je telefoon dus lekker op je bureau laten liggen. Zo hoef je dus niet meer met verschillende apparaten te werken. Groot bijkomend voordeel is dat alle WhatsApp conversaties in het ATS worden gelogd. Jij en jouw collega’s zijn dus continu op de hoogte van de afspraken die worden gemaakt.

Maar daar houdt het niet op. Waar de werkdag van een recruiter vaak tussen 17.00 uur en 17.30 uur ophoudt, werkt Smart Inbox gewoon voor je door. Onze virtuele recruitment assistent verstuurt gepersonaliseerde berichten geheel in jouw tone of voice naar je kandidaten. En is het nodig om het gesprek op een gegeven moment weer over te nemen van de assistent? Dan is dat natuurlijk gewoon mogelijk. Met deze hybride gespreksvorm krijgt de kandidaat altijd antwoord.

Benieuwd hoe dit geïmplementeerd kan worden binnen jouw recruitment proces? Of wil je gewoon meer weten over deze en/of andere WhatsApp-toepassingen? Plan dan nu gratis een persoonlijke demo in! Wij vertellen je met alle plezier meer over deze en andere toepassingen.

Recruitment Tech Awards 2022

We hebben de Recruitmenttech.nl Awards gewonnen! Iedereen heel erg bedankt voor jullie steun en stemmen in de afgelopen tijd. We hadden het niet zonder jullie gekund!