Joboti voor werkgevers

We hebben de meest populaire oplossingen opgenomen in één pakket, Essential. Dat pakket kun je op elk gewenst moment upgraden met diverse aanvullende opties.

Upgrades

Veelgestelde vragen

Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen met betrekking tot de kosten van een chatbot. Staat jouw vraag er niet bij? Geen zorgen, we gaan graag met je in gesprek.

Hanteren jullie een minimale contractperiode?

We gaan natuurlijk graag een contract voor het leven met onze klanten aan, maar we snappen ook dat je graag flexibel bent. We hanteren een minimale periode van 3 maanden en je kunt ieder kwartaal opzeggen. 

Welke kosten zijn opgenomen in de setup-fee?

In de setupkosten zitten alle activiteiten die nodig zijn om de oplossingen te lanceren; bijvoorbeeld de koppeling met je website, je recruitmentsysteem en/of WhatsApp Business.

Hoe begin ik?

Heel simpel: door ons te bellen/appen of via deze site een online demo in te schieten. Samen nemen we je wensen door en bespreken we bijvoorbeeld welk ATS je gebruikt. Normaal kunnen we de chatbot binnen 4 tot 6 weken na de kick off lanceren.

Betaal ik naast de maandbijdrage ook nog per gesprek?

Voor de website chatbot gelden geen aanvullende kosten per gesprek. Als je de assistent ook inzet in WhatsApp, moet je rekening houden met 7 cent per gevoerd gesprek. Dat zijn de kosten die WhatsApp zelf in rekening brengt.

Welke kosten zijn er verbonden aan een WhatsApp Business account?

WhatsApp rekent anders dan voor onze ‘privé WhatsApp’ wel kosten voor het Business API abonnement. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van het aantal appjes dat je per maand verstuurt, maar het merendeel van onze klanten komt uit met het WhatsApp abonnement van 99 euro per maand.

Benieuwd naar de mogelijkheden?