Verbeter recruitmentprocessen met WhatsApp

Verbeter je recruitmentprocessen met WhatsApp
by Lars | 28 november 2021 | Blog

Voorkom saaie en tijdrovende klussen met de WhatsApp-oplossingen van Joboti

Verbeter recruitmentprocessen met de WhatsApp-oplossingen van Joboti. Wij bieden recruiters verschillende mogelijkheden om saaie en tijdrovende recruitmentprocessen te verbeteren en te automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan het geautomatiseerd versturen van job alerts of het automatisch verlengen van de privacy grondslag. Maar je kunt via WhatsApp ook direct vanuit het ATS waarmee je werkt de beschikbaarheid van jouw kandidaten checken.

Bijna al je kandidaten beschikken over WhatsApp. Het staat bij bijna iedereen in de top 3 van meest gebruikte apps. Je kunt onze virtuele recruitment assistent eenvoudig koppelen aan WhatsApp. Hiervoor heb je een WhatsApp Business account nodig dat je koppelt aan een telefoonnummer. Dat kan een mobiel nummer zijn, maar het ook het huidige, vaste nummer van jouw organisatie. Alle gesprekken die onze virtuele assistent met kandidaten in WhatsApp voert, worden volledig AVG-proof geregistreerd én gelogd in jouw ATS. Zo is iedereen altijd op de hoogte.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van WhatsApp? Verbeter je recruitmentprocessen nu en plan dan eens gratis een persoonlijke demo in!

Recruitment Tech Awards 2022

We hebben de Recruitmenttech.nl Awards gewonnen! Iedereen heel erg bedankt voor jullie steun en stemmen in de afgelopen tijd. We hadden het niet zonder jullie gekund!