+31 (0)6-11751618

Vacature: technisch integratie specialist

JIJ STAAT met je voeten in de klei. Je vindt het fijn om klanten en collega’s te helpen met het oplossen van complexe klussen. En je deinst niet terug voor rare datamodellen en complexe mappings. Met jouw ervaring neem je een leidende rol aan, weet je hoe de huidige inrichting en applicaties slimmer en beter kunnen worden en maak je het leven gemakkelijker voor collega’s en eindgebruikers. Als jij de klant op handen draagt dan hebben wij een geweldige job voor jou. Een kans om te groeien en te laten zien wat jij in huis hebt.

WIJ ZIJN JOBOTI. Stephan, Luuk en 12 talentvolle gasten. Wij maken contact met kandidaten sneller en leuker. Voor onze klant is dat contact superbelangrijk, want kandidaten zijn slecht bereikbaar via mail en telefoon. Onze chatbots en WhatsApp Conversaties brengen mensen samen. Een dag bij Joboti is nooit saai. Je doet veel verschillende dingen en schakelt continu. Joboti ging in 2017 van start en ziet sindsdien elk jaar de omzet verdubbelen, zelfs in deze verwarrende tijden.

TIJD OVER. Ja, dat lees je goed. Wij zorgen dat recruiters en intercedenten tijd óverhouden in het wervingsproces. Joboti maakt recruitmentprocessen efficiënter door de inzet van de eigen chatbottechnologie

GEEN KLEINE JONGENS. Jij gaat werken voor grote nationale en internationale klanten als TakeAway.com, USG, Gamma en Roompot, maar ook voor (niche) recruitmentbureaus. Bij Joboti is de boel informeel, de sfeer is open, de lijnen zijn kort (hoewel minimaal anderhalve meter) en de ambities best wel hoog.

JOUW ROL als Integratie Specialist is implementeren van nieuwe koppelingen met systemen van klanten en het beheren en doorontwikkelen van bestaande API koppelingen. Daar is soms een simpele mapping, maar vaak ook een beetje logica voor nodig om de conversatie goed te routeren. Je zorgt dat dit op een manier gebeurt die herbruikbaar is en robuust. Fouten worden netjes opgevangen en gerapporteerd. Testen heb je hoog in het vaandel staan en laat je niet aan de klant over. Je helpt klanten met vragen over de configuratie van API-koppelingen en lost complexere incidenten op. Daarnaast heb je een functionele taak; vanuit jouw ervaring breng je advies uit over hoe de huidige inrichting en applicaties gemakkelijker kunnen worden voor collega’s en eindgebruikers. Communicatieskills zijn dus van belang. O, en (nogmaals) je schrikt niet van rare datamodellen en de soms uitdagende documentatie van partners.

EEN TWEE DRIE dingen waar jij specifiek op wordt ingezet:

 1. Klant support op  (API) koppelingen en deze configureren (mappings configureren)
 2. Implementeren van logica om de conversaties op de juiste manier te routeren.
 3. Standaardisering van bestaande, nieuwe koppelingen en intern API-framework

EEN DAG BIJ JOBOTI is nooit saai. Je doet veel verschillende dingen en schakelt continu:

 • Je hebt video-calls en telefoongesprekken met klanten. Je beantwoordt vragen en helpt klanten verder met het gebruik van Joboti.

 • Je helpt klanten hun chatbot zó in te richten dat zij er de maximale waarde uit halen. Klanten ervaren de impact van hun chatbot bij hun candidate experience en recruitment process automation.

 • Je zorgt ervoor dat klantvragen en nieuwe kansen voor Joboti bij de product- en salesverantwoordelijken terechtkomen. Daarnaas ben je onderdeel van ons kernteam dat bepaalt hoe het product zich verder ontwikkelt.

EISEN stellen we niet. Maar wensen hebben we wel. Voor een succesvolle tijd bij Joboti is het handig als je jezelf herkent in het volgende:

 • 2 jaar ervaring met IT-integratie, bij voorkeur met Python.

 • Ervaring met ‘support’ werkt in je voordeel.

 • Ervaring met API-dialecten als SOAP, JSON, XML, Rest en GraphQL

 • Een HBO diploma, bij voorkeur IT-gericht

 • Kennis van Django en/of Flask is een pré

WIJ BIEDEN

 • De mogelijkheid om veel te leren, te groeien en zelfstandig verantwoordelijkheden op je te nemen binnen ons kleine, enthousiaste team. 

 • Een gezellig plekje op ons kantoor in Amsterdam-West (op 3 minuten lopen van station Sloterdijk).

 • Een voltijds dienstverband (40 uur per week). In overleg is 32 uur mogelijk. Wij zijn flexibel en vinden het belangrijk dat jouw leven in balans is. 

 • Een beloning van 3.000 – 3.500 euro op basis van 40 uur, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. 

 • Een voedzame gratis lunch, verse koffiebonen of je favoriete thee.

 • En natuurlijk de uitdaging om met ons te werken aan de uitbouw van onze startup!

Enthousiast? Wij ook. We kijken uit naar je reactie via WhatsApp, mail of telefoon. 06-21813748 | [email protected] | linkedin.com/in/stephankockelkoren