Vacature: Customer Success Manager

JIJ BENT sterk in relaties. Je onderhoudt ze, bouwt ze uit en legt nieuwe contacten. Cutting edge recruitmenttechnologie, is helemaal jouw ding.

Overzicht houden op verschillende projecten van onze klanten is een tweede natuur. Je hebt een scherp oog voor kwaliteit: van anderen, maar vooral voor de kwaliteit die je zélf levert. Als jij de klant op handen draagt dan hebben wij een geweldige job voor jou. Een kans om te groeien en te laten zien wat jij in huis hebt.

WIJ ZIJN JOBOTI. Stephan, Luuk en 11 talentvolle gasten.

Wij maken contact met kandidaten sneller en leuker. Voor onze klant is dat contact superbelangrijk, want kandidaten zijn slecht bereikbaar via mail en telefoon. Onze chatbots en WhatsApp brengen mensen samen.

TIJD OVER. Ja, dat lees je goed. Wij zorgen dat recruiters en intercedenten tijd óverhouden in het wervingsproces. Joboti maakt recruitmentprocessen efficiënter door de inzet van de eigen chatbottechnologie.

GEEN KLEINE JONGENS. Jij gaat werken voor grote nationale en internationale klanten als TakeAway.com, USG, Gamma en Roompot, maar ook voor kleinere recruitmentbureaus. Bij Joboti is de boel informeel, de sfeer is open, de lijnen zijn kort (hoewel minimaal anderhalve meter) en de ambities best wel hoog.

Joboti ging in 2017 van start en ziet sindsdien elk jaar de omzet verdubbelen, zelfs in deze verwarrende tijd.

JOUW ROL als Customer Success Manager is een misschien wel de mooiste en meest uitdagende binnen ons bedrijf. Jij bent immers verantwoordelijk voor het succes van onze klanten. Je werkt proactief met onze klanten om hun een ‘wauw’-ervaring te geven vanaf het allereerste contact. Je brainstormt met ons over de beste dienstverlening aan onze klanten en het oplossen van hun problemen. Met jou in ons team brengen wij de klantervaring structureel op een hoger niveau.

EEN TWEE DRIE dingen waar jij specifiek op wordt ingezet:

 

1) Projectmanagement. Joboti werkt aan projecten die gemiddeld vier weken duren. Jij versoepelt het proces door duidelijke en proactieve communicatie naar de klant en de developers die je ondersteunen. En je bent verantwoordelijk voor de onboarding van nieuwe klanten.

 

2) Kwaliteitsoptimalisatie. Alle chatbots die de deur uitgaan zijn van hoge kwaliteit. Daar sta jij voor in. Jij kijkt naar teksten, naar optimalisatie van gesprekken.

Je controleert het taalbegrip, test het eindproduct en doet suggesties voor verbetering aan de klant.

 

3) Support. Je helpt onze klanten bij de implementatie van de chatbots, geeft tips en uitleg en kunt eenvoudig eerstelijnsvragen oppakken. Je bent verantwoordelijk voor de support desk, telefonisch en online.

EEN DAG BIJ JOBOTI is nooit saai. Je doet veel verschillende dingen en schakelt continu:

 

 • Je hebt video-calls en telefoongesprekken met klanten. Je beantwoordt vragen en helpt klanten verder met het gebruik van Joboti.

 • Je helpt klanten hun chatbot zó in te richten dat zij er de maximale waarde uit halen. Klanten ervaren de impact van hun chatbot bij hun candidate experience en recruitment process automation.

 • Je zorgt ervoor dat klantvragen en nieuwe kansen voor Joboti bij de product- en salesverantwoordelijken terechtkomen. Daarnaas ben je onderdeel van ons kernteam dat bepaalt hoe het product zich verder ontwikkelt.

EISEN stellen we niet. Maar voor een succesvolle tijd bij Joboti is het wel handig als je jezelf herkent in het volgende:

 

Jij stelt jezelf duidelijke doelen. Je bent gestructureerd en wil graag winnen. De lat ligt hoog: als je iets doet, doe je het goed. Je bent creatief in vinden van oplossingen en krijgt daar energie van. Je bent vriendelijk in de omgang met klanten en collega’s, tactvol en best grappig. Je houdt van communiceren, van tikken én praten. Dat doe je vlot in het Nederlands en Engels. Je hebt lef, bent niet bang om fouten te maken (want dat doen wij ook). Je werkt graag in een klein en flexibel team dat hard aan de weg timmert voor een gezamenlijk doel. Je hebt, net als je toekomstige collega’s, een opleiding gevolgd in het HBO of WO, en je werkt al een poos in een rol vergelijkbaar met die van onze beoogde Customer Success Manager. (Technische) ervaring met CSS/HTML of Python is dit een pre, maar zeker geen must. Heb je ervaring met recruitment? Da’s mooi meegenomen!

WIJ BIEDEN

 • De mogelijkheid om veel te leren, te groeien en zelfstandig verantwoordelijkheden op je te nemen binnen ons kleine, enthousiaste team.

 • Een gezellig plekje in ons kantoor in Amsterdam-West (op loopafstand van station Lelylaan)

 • Een voltijds dienstverband (40 uur per week). In overleg is 32 uur mogelijk.

 • Wij zijn flexibel en vinden het belangrijk dat jouw leven in balans is.

 • Een marktconforme beloning van 3.000 -3.750 euro op basis van 40 uur, afhankelijk van je opleiding en werkervaring.

 • Een voedzame gratis lunch, verse koffiebonen of je favoriete thee. En natuurlijk de uitdaging om met ons te werken aan de uitbouw van onze startup!

Enthousiast? Wij ook. We kijken uit naar je reactie via WhatsApp, mail of telefoon. 06-11751618 | Luuk@joboti.com | https://www.linkedin.com/in/luukvanneerven

Contact

Koningin Wilhelminaplein 1, Amsterdam
+31 (0)6-11751618
Info@joboti.com

© 2020 Joboti.com

 • LinkedIn Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • YouTube