Joboti voor Staffing organisaties

Staffing organisaties gebruiken diverse modules van Joboti. De meest populaire modules hebben we voor je gebundeld in Engage. Natuurlijk kun je op elk moment eenvoudig een nieuwe module toevoegen. 

Upgrades

Veelgestelde vragen

Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen met betrekking tot de kosten van een chatbot. Staat jouw vraag er niet bij? Geen zorgen, onze chatbot staat altijd voor je klaar.

Hanteren jullie een minimale contractperiode?

We gaan natuurlijk graag een contract voor het leven met onze klanten aan, maar we snappen ook dat je graag flexibel bent. We hanteren een minimale periode van 3 maanden en je kunt ieder kwartaal opzeggen. 

Welke kosten zijn er verbonden aan een WhatsApp Business account?

WhatsApp rekent anders dan voor onze ‘privé WhatsApp’ wel kosten voor het Business API abonnement. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van het aantal appjes dat je per maand verstuurt, maar het merendeel van onze klanten komt uit met het WhatsApp abonnement van 99 euro per maand.

Hoe begin ik?

Heel simpel: door ons te bellen/appen of via deze site een online demo in te schieten. Samen nemen we je wensen door en bespreken we bijvoorbeeld welk ATS je gebruikt. Normaal kunnen we de chatbot binnen 4 tot 6 weken na de kick off lanceren.

Betaal ik naast de maandbijdrage ook nog per gesprek?

Voor de website chatbot gelden geen aanvullende kosten per gesprek. Als je de assistent ook inzet in WhatsApp, moet je rekening houden met 7 cent per gevoerd gesprek. Dat zijn de kosten die WhatsApp zelf in rekening brengt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?