Source

Leg contact met kandidaten door middel van het geautomatiseerd sturen van job alert of het beantwoorden van veelgestelde vragen. Onze virtuele recruitment assistent kan jou veel werk uit handen nemen.

  • FAQ
  • Job alert
  • Contact
Source

FAQ

Kandidaten hebben vragen. Over jouw bedrijf, de sollicitatieprocedure of de gewenste kwalificaties. Die vragen kunnen zomaar buiten kantoortijden bij een kandidaat opkomen, net als jij als recruiter in de sportschool bent of lekker ligt te Netflixen. Want bijna de helft van deze vragen wordt na werktijd of in het weekend gesteld.

Onze virtuele assistent kan ruim 80% van de veelgestelde vragen beantwoorden; uiteraard volledig in jouw tone of voice. Vragen waarop de virtuele assistent het antwoord schuldig blijft, worden direct doorgestuurd naar de betrokken recruiter.

Job alert

Job alerts wijzen jouw kandidaten op interessante nieuwe opdrachten of vacatures. Normaal gesproken verstuur je deze via e-mail, waar ze verloren gaan in een web van honderden andere e-mails. Je wilt jouw job alert juist laten opvallen!

Door onze integratie met WhatsApp zien jouw kandidaten –PING– jouw job alerts meteen op hun telefoon. Een WhatsApp-bericht wordt door 99% van de kandidaten geopend Mensen reageren ook veel sneller op een WhatsApp-bericht dan op een e-mail. Ook handig: de reactie van de kandidaat wordt direct verwerkt in jouw ATS.

Contact

Contact

Wij zien dat kandidaten sneller een contactverzoek doen via een virtuele assistent dan via een contactformulier. Zodra dit gebeurt, stuurt onze virtuele recruitment assistent het verzoek van de kandidaat direct door naar de betrokken recruiter. Ook kan de virtuele assistent ervoor zorgen dat je collega alvast is voorbereid.

Maximilian Krijgsman

Mooie integratie met volledige ATS-koppeling

Met Joboti realiseerden wij geautomatiseerde kandidaatconversaties met WhatsApp-integratie die wij inzetten voor pre-selectie en test- en interviewplanning met de volledige datakoppeling richting ons ATS HROffice.

Maximilian Krijgsman

General Manager, Easy Way

Recruitment Tech Awards 2022

We hebben de Recruitmenttech.nl Awards gewonnen! Iedereen heel erg bedankt voor jullie steun en stemmen in de afgelopen tijd. We hadden het niet zonder jullie gekund!