Solliciteren via WhatsApp

Via Joboti kun je kandidaten nu aanbieden om via WhatsApp te solliciteren. En naast solliciteren kun je een chatbot in WhatsApp ook prima Job Alerts laten versturen of kandidaten geheel geautomatiseerd op de hoogte te brengen van status updates ten aanzien van hun sollicitatie.  Wel zo makkelijk. 

Solliciteren via WhatsApp

Laat jij kandidaten nog steeds via een sollicitatieformulier solliciteren? Waarom maak je het kandidaten niet veel gemakkelijker? Laat ze solliciteren via WhatsApp. Ze sturen een simpel Appje en onze chatbot start automatisch een gesprek in WhatsApp. En alle verzamelde gegevens zet onze chatbot direct in je ATS systeem. Wel zo efficiënt en tijdsbesparend.

Job Alerts via WhatsApp

Kandidaten ontvangen dagelijks Job Alerts via email. Maar hoe veel mooier en effectiever is het om die Alerts via WhatsApp te versturen. De kans dat een kandidaat dat Appje opent is veel hoger dan een job alert via email. En met onze chatbot geef je de kandidaat ook nog eens direct kans om te solliciteren via WhatsApp. 

Status updates via WhatsApp 

Als je een bestelling plaatst bij Bol.com of Coolblue kun je 24/7 checken waar je pakket zich begeeft. Hoe anders is het met een sollicitatie? Je stuurt je cv en motivatie en weet dan vaak dagenlang niet wat de status van je sollicitatie is. Laat kandidaten niet in onzekerheid. En stuur ze automatisch een WhatsAppje bij een statuswijziging via onze chatbot.

 

De koppeling tussen onze chatbot en WhatsApp verloopt via CM.com. We vertellen je graag veel meer over de mogelijkheden van onze chatbot in WhatsApp voor kandidaten. 

Product

Branche

Blog

Contact

© 2019 Joboti.com

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

Uitzendbureau
Detacheringsbureau

Werving-en selectie
Corporate


 

Nachtwachtlaan 20, Amsterdam

Berg en Dalseweg 127, Nijmegen
+31 (0)6-11751618
Info@joboti.com