+31 (0)6-11751618

Groei-investeerder AP Invest investeert in Joboti

door | apr 22, 2021 | Geen onderdeel van een categorie | 0 Reacties

Groei-investeerder AP Invest investeert in Joboti

Amsterdam, 22 april 2021 – Het Nederlandse smart recruitment automation platform Joboti ontvangt een groei-investering van AP Invest, een investeringsmaatschappij die HR en recruitment bedrijven helpt met verder groeien. “Met deze investering en door de inbreng van het netwerk en de kennis van de ondernemers achter AP Invest kunnen we onze ambitie om marktleider in recruitment automation & kandidaat-engagement te worden realiseren”, aldus Luuk van Neerven, CEO van Joboti.

“Kandidaten zijn steeds slechter bereikbaar via telefoon en mail. Joboti maakt recruitment processen slimmer door de inzet van chatbots en geautomatiseerde conversaties. Deze virtuele recruitmentassistent van Joboti, die ook kan worden geïntegreerd in WhatsApp, versnelt en vereenvoudigt de taken van recruiters. Hierdoor kunnen opdrachtgevers sneller contact leggen met kandidaten, bereiken ze meer kandidaten op hun vacatures en zijn ze 24/7 bereikbaar. “

Per dag voeren de chatbots van Joboti honderden gesprekken met kandidaten, waarvan 47% buiten de reguliere kantoortijden. Op dit moment maken zo’n 75 organisaties gebruik van de slimme recruitment chatbotsvan Joboti, waaronder Gamma, Easy Way en JustEat-Takeaway en bekende detacheerders. Eind 2020 was Joboti eind-finalist van de Recruitment Tech awards.

Luuk van Neerven, CEO Joboti: “Wij hebben Joboti de afgelopen jaren op eigen kracht succesvol laten groeien. Die groei willen we doorzetten en daarom willen we investeren in onze mensen, organisatie en verdere productontwikkeling. We zochten een investeerder die niet alleen kapitaal beschikbaar wilde stellen, maar ook actief zou helpen bij de verdere professionalisering van onze organisatie.  Met Paul Storimans en Andy Verstelle halen we twee partners aan boord die hun sporen in de HR en recruitment markt uitgebreid verdiend hebben, de ideale partner om ons te helpen bij onze verdere groei.”

Andy Verstelle en Paul Storimans, founders van AP Invest. “In Joboti herkennen we de eigenschappen die wij ook bij ondernemingen belangrijk vinden. Een sterke innovatieve propositie, oprichters met een no-nonsense aanpak en zeer tevreden klanten.

Recruitment blijft vanzelfsprekend mensenwerk. De inzet van slimme hulpmiddelen kan recruiter en kandidaten helpen bij het uitvoeren van repeterende en standaard taken en data in achterliggende applicaties beschikbaar te stellen. Met behulp van Jobotikunnen die taken vele malen slimmer, sneller, makkelijker en goedkoper.”

 

Over AP Invest

AP Invest helpt ondernemers in HR Technologie bedrijven die sneller willen groeien. Na de verkoop van de mede door hen opgerichte ondernemingen Sterksen en HR2day bundelden Paul Storimans en Andy Verstelle hun krachten en helpen ze veelbelovende HR Technologie bedrijven sneller en duurzamer groeien door het beschikbaar stellen van “slim kapitaal”. Naast het beschikbaar stellen van kapitaal helpen ze ondernemers met marketing & sales activiteiten, het inrichten van verkoop- en ontwikkelingsorganisatie en indien gewenst, financiële en juridische inzichten en analyses. Ieder hebben ze met hun bedrijven vele prijzen binnen gesleept, waaronder 13 FD Gazelle’s. Samen hebben ze meer dan 50 jaar ervaring in de HR-industrie.

 

Op de foto de oprichters van Joboti en AP Invest. Van links naar rechts:

Paul Storimans, AP Invest

Luuk van Neerven, CEO Joboti

Stephan Kockelkoren, CTO Joboti

Andy Verstelle, AP Invest

 

Ontdek hoe onze oplossingen je
recruitmentproces verbeteren

Vraag nu een vrijblijvende online demo aan!