OTYS koppeling

Maak je gebruik van OTYS? Dan kan onze chatbot je ideaal helpen om je conversie te verbeteren en sneller in contact te komen met de juiste kandidaten, bijvoorbeeld via WhatsApp.

OTYS_LOGO

Ontdek meer over onze samenwerking.

Ontdek de talloze mogelijkheden met een recruitment chatbot in combinatie met OTYS. Van de mogelijkheid om veelgestelde vragen te beantwoorden tot het plannen van interviews en het solliciteren via WhatsApp. Klik hier rechts op een van de icoontjes om meer te weten te komen over de betreffende oplossing, of klik hier voor een totaaloverzicht. 

FAQ

PRE-SCREEN

JOB ALERT

INTERVIEWS PLANNEN

APPLY

BESCHIKBAARHEIDS-CHECK

“Als Online Marketeer ben ik ontzettend blij met het product Joboti, als partner ben ik ontzettend onder de indruk van de mensen achter het merk Joboti. Beiden communicatief sterk, beiden flexibel en beiden ontwikkelen zich elke dag tot meer. Het directe en informele van Joboti sluit goed aan bij OTYS Recruiting Technology. Samen maken we onze beiden producten sterker. Van een chatbot op de website, tot het opvragen van beschikbaarheid via WhatsApp. The sky is the limit.” 

Faye Buter, Online Marketeer OTYS

Benieuwd naar de mogelijkheden met OTYS?
Vraag een online demo aan waarin wij je informeren over de mogelijkheden met onze recruitment chatbot in combinatie met OTYS.