OTYS koppeling

Joboti kan via een API een koppeling leggen met OTYS. Steeds meer OTYS klanten maken gebruik van de koppeling om oa hun conversie te verbeteren. Hieronder een korte omschrijving voor de mogelijkheden van de koppeling tussen de chatbot en OTYS.

 

OTYS levert geavanceerde recruitmentsoftware die het werving- en selectieproces vereenvoudigd, versneld en verbeterd. OTYS zorgt voor een geoptimaliseerd werkproces voor de bemiddelaar, werkgever, recruiter en/of uitzender en een optimale sollicitatie-ervaring voor de kandidaat. Mogelijkheden om partners als Joboti op een makkelijke manier te koppelen leveren tal van mogelijkheden om het softwareplatform verder uit te breiden. Nog veel meer informatie over OTYS vind je hier.

Vacatures tonen

Met de koppeling tussen Joboti en OTYS kan de chatbot vacatures tonen aan een kandidaat. Door middel van het uitvragen van bijvoorbeeld de gewenste regio, functie op opleidingsniveau, presenteert de chatbot de best matchende vacatures aan de kandidaat. 

Solliciteren via chat

Als een kandidaat zijn of haar gegevens achterlaat tijdens een chat gesprek, kan de chatbot direct een nieuw kandidaat profiel aanmaken in OTYS. Dat scheelt veel tijd en is ook geheel GDPR proof. De chatbot kan zelfs het sollicitatieformulier overnemen en de kandidaat via chat laten solliciteren.

Agenda koppeling

Als een kandidaat via de chatbot contact zoekt met een van de Recruiters, kan onze chatbot gekoppeld worden aan de agenda van OTYS. De kandidaat kan dan zelf een afspraak inboeken in de agenda, bijvoorbeeld voor een telefonische intake. De afspraak wordt verwerkt en de kandidaat krijgt automatisch een email-bevestiging van de afspraak.

Contact

Koningin Wilhelminaplein 1, Amsterdam
+31 (0)6-11751618
Info@joboti.com

© 2020 Joboti.com

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube