Logo Otys

Oplossingen in Otys


Joboti heeft een tweeweg API-koppeling met OTYS. Steeds meer klanten van OTYS maken gebruiken van onze koppeling om bijvoorbeeld hun conversie te verbeteren. Maar ook solliciteren via WhatsApp wordt steeds meer gebruikt. Als recruiter kun je eenvoudig een groep kandidaten direct een WhatsApp-bericht sturen, bijvoorbeeld met de vraag of ze beschikbaar zijn of interesse hebben in een specifieke baan of opdracht.Met Smart Inbox kun je volledig gepersonaliseerde berichten naar kandidaten sturen vanuit OTYS. Zo voorkom je dat je continu op verschillende devices aan het werk bent. Smart Inbox biedt een hybride chatfunctie. Een groot deel van de gesprekken kan onze virtuele recruitment assistent voeren. En mocht er persoonlijke opvolging nodig zijn, dan wordt het gesprek doorgestuurd naar de betrokken recruiter. Als kers op de taart worden alle gesprekken volledig, AVG proof, gelogd. Geen gedoe meer met overdrachten. Jouw gesprekken zijn altijd te zien voor jouw directe collega’s. Zo is iedereen altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken en gemaakte afspraken.

OTYS is Europa’s grootste aanbieder van geavanceerde software die het werving en selectieproces vereenvoudigt, versnelt en verbetert. De producten die OTYS aanbiedt variëren van state of the art websites en jobboards tot aan een volledig geïntegreerd ATS systeem gekoppeld aan mobiele applicaties.


Gratis whitepaper: 7 toepassingen van WhatsApp

Heb je altijd al willen weten hoe je als recruiter meer uit WhatsApp in jouw OTYS-omgeving haalt? Download dan nu onze gratis WhatsApp Whitepaper en ontdek zelf welke toepassingen WhatsApp jou kan bieden en vooral waar je winst kan behalen.