logo_Bullhorn

Oplossingen in Bullhorn


Gebruik jij Bullhorn als ATS? Perfect! Wij kunnen onze oplossingen aan Bullhorn koppelen om bijvoorbeeld kandidaten via WhatsApp te laten solliciteren. De koppeling van onze virtuele recruitment assistent met Bullhorn biedt je talloze mogelijkheden. Van de mogelijkheid om veelgestelde vragen te beantwoorden tot het plannen van interviews en het solliciteren via WhatsApp. Alle gegevens van de kandidaat landen direct in Bullhorn.Wat is Smart Inbox?

Lang verhaal kort: met Smart Inbox kun je direct vanuit jouw ATS WhatsApp berichten sturen naar jouw kandidaten. Je kunt je telefoon dus lekker op je bureau laten liggen. Zo hoef je dus niet meer met verschillende apparaten te werken. Groot bijkomend voordeel is dat alle WhatsApp conversaties in het ATS worden gelogd. Jij en jouw collega’s zijn dus continu op de hoogte van de afspraken die worden gemaakt.


Over Bullhorn

“Bullhorn is wereldwijd marktleider in CRM- en operationele software voor de recruitmentbranche. De geavanceerde technologie voor datamanagement en klantinzicht helpt organisaties om kandidaten en klanten te vinden en te binden. Meer dan 10.000 klanten vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn om sales te stimuleren, dienstverlening naar een hoger niveau te brengen en het recruitmentproces van a tot z te stroomlijnen.”

Joboti koppelt via een API het ATS van Bullhorn. Steeds meer klanten van Bullhorn maken gebruik van onze koppeling om onder andere hun conversie te verbeteren.


Gratis whitepaper: 5 toepassingen van WhatsApp

Heb je altijd al willen weten hoe je als recruiter meer uit WhatsApp haalt? Download dan nu onze gratis WhatsApp Whitepaper en ontdek zelf welke toepassingen WhatsApp jou kan bieden en vooral waar je winst kan behalen.

Wij gaan verder als:

Toffe update: Joboti.com wordt binnenkort gemigreerd naar Textkernel.com voor een nog betere ervaring!