banner-vacature
Category: | 19 mei 2022

Open sollicitatie

MOMENTEEL zijn al onze plekken voorzien van de juiste poppetjes. En ja, ondanks dat wij virtuele assistenten bouwen, hebben we het hier over échte mensen. Maar wij zijn de beroerdste niet, want mocht je nou eens vrijblijvend over jouw kansen bij Joboti willen praten, kun je ons altijd appen. Al zijn we ook nog steeds bereikbaar via e-mail of telefoon.

WIJ ZIJN Joboti, een jong, getalenteerd en divers team van developers, online marketeers en customer success medewerkers. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Nijmegen zorgen wij ervoor dat onze klanten sneller en leuker contact met hun sollicitanten hebben. Dat contact is superbelangrijk, want sollicitanten zijn over het algemeen slecht bereikbaar via e-mail en telefoon. Onze virtuele recruitment assistent brengt mensen samen!

TIJD OVER. Ja, dat lees je goed. Wij zorgen dat recruiters en intercedenten tijd óverhouden in het wervingsproces. Joboti maakt recruitment processen efficiënter door de inzet van recruitment automation.

GEEN KLEINE JONGENS. Jij gaat werken voor grote nationale en internationale klanten als Prorail, Gamma en Roompot, maar ook voor kleinere recruitment- en uitzendbureaus. Bij Joboti is de boel informeel. De sfeer is open, de lijnen zijn kort -maar wél minimaal anderhalve meter- en de ambities zijn best wel hoog. Joboti is in 2016 van start gegaan en ziet sinds die tijd de omzet elk jaar verdubbelen. Zelfs in deze lastige tijd.

Enthousiast? Mooi! We kijken uit naar je reactie via WhatsApp, e-mail of telefoon. 06 11 75 16 18  |  luuk@www.joboti.com  |  linkedin.com/in/luukvanneerven

Recruitment Tech Awards 2022

We hebben de Recruitmenttech.nl Awards gewonnen! Iedereen heel erg bedankt voor jullie steun en stemmen in de afgelopen tijd. We hadden het niet zonder jullie gekund!