Joboti voegt zich bij Textkernel familie

by Lars | 14 maart 2023 | Blog

Groot nieuws uit het Joboti-kamp: wij zijn overgenomen door het Nederlandse Textkernel. Textkernel is een toonaangevende leverancier van door AI aangedreven automatiseringsoplossingen voor de internationale recruitmentwereld. De overname markeert een belangrijke mijlpaal in onze reis en wij zijn ervan overtuigd dat deze ontwikkeling ons zal helpen om nog meer waarde te bieden al onze klanten.

“We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met Textkernel en kijken ernaar uit om hun expertise op het gebied van matchingtechnologie te benutten om onze geautomatiseerde kandidatenbetrokkenheid en communicatietechnologieën te verbeteren”, zegt Luuk van Neerven, co-founder van Joboti. “Deze stap is het bewijs van onze gezamenlijke toewijding om jou te helpen om betere resultaten met recruitment te behalen. Dit doen we beiden door de processen te stroomlijnen en eersteklas recruitmentoplossingen te leveren.”

Verandert er iets?

Nee, voorlopig blijft alles zoals het is. Joboti blijft zich natuurlijk inzetten om jou de service en ondersteuning te bieden die je van ons gewend bent, terwijl we onze oplossingen integreren met het aanbod van Textkernel. Ons doel is ervoor te zorgen dat je toegang blijft houden tot de allerbeste tools en bronnen om kandidaten en banen nóg beter met elkaar te verbinden.

En natuurlijk zul je vragen hebben, dat is logisch. Stel die dan ook vooral! Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Tot slot willen wij je bedanken voor je aanhoudende vertrouwen en steun. We zijn erg enthousiast met wat de toekomst voor ons in petto heeft en kijken ernaar uit om binnenkort nieuwe updates met je te delen.

Benieuwd hoe jij WhatsApp in kan zetten om je recruitment proces te optimaliseren?

Lees de whitepaper die je recruitment proces optimaliseert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Joboti.nl - Whatsapp inzetten