Implementatie Consultant

implementatie consultant
by Lars | 30 mei 2022 | Geen onderdeel van een categorie

JOBOTI GROEIT hard. Om de volgende stap te zetten en onze klanten nóg beter van dienst te zijn, zoeken wij een Implementatie Consultant om ons Customer Success team verder te versterken. Cutting edge recruitment automation is ons ding, overzicht houden op verschillende projecten van onze klanten is dat van jou. Je hebt een scherp oog voor kwaliteit en deadlines. Als jij dat extra stapje voor onze klanten zet, dan hebben wij een toffe baan voor je. Je krijgt bij Joboti de kans om te groeien en te laten zien wat je in huis hebt.

WIJ ZIJN Joboti. Stephan, Luuk en een getalenteerd en divers team van developers, online marketeers en customer succes medewerkers. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Nijmegen zorgen wij ervoor dat onze klanten sneller en leuker contact met hun sollicitanten hebben. Dat contact is superbelangrijk, want sollicitanten zijn over het algemeen slecht bereikbaar via e-mail en telefoon. Onze virtuele recruitment assistent brengt mensen samen!

TIJD OVER. Ja, dat lees je goed. Wij zorgen dat recruiters en intercedenten tijd óverhouden in het wervingsproces. Joboti maakt recruitment processen efficiënter door de inzet van recruitment automation.

GEEN KLEINE JONGENS. Jij gaat werken voor grote nationale en internationale klanten als Prorail, Gamma en Roompot, maar ook voor kleinere recruitment- en uitzendbureaus. Bij Joboti is de boel informeel. De sfeer is open, de lijnen zijn kort -maar wél minimaal anderhalve meter- en de ambities zijn best wel hoog. Joboti is in 2016 van start gegaan en ziet sinds die tijd de omzet elk jaar verdubbelen. Zelfs in deze lastige tijd.

JOUW ROL als Implementatie Consultant is een van de uitdagendste binnen Joboti, want jij draagt bij aan het succes van onze klanten. Nadat een nieuwe klant de samenwerkingsovereenkomst heeft getekend, ben jij verantwoordelijk voor de implementatie van onze oplossingen en zorg jij voor een vliegende start en de welbekende ‘wow’-ervaring. Je brainstormt met jouw collega’s over de beste dienstverlening aan onze klanten en het oplossen van hun (technische) problemen. Met jou in ons team tillen we de customer experience naar een nóg hoger niveau.

EEN, TWEE, DRIE dingen waar jij specifiek op wordt ingezet:

 1. If this, then chat. Doordat jij precies de juiste vragen stelt, heb je de processen van je klant snel in kaart. Je weet wensen en behoeftes uit te filteren en kunt hierdoor hands-on en snel onze SaaS-oplossingen configureren.
 2. Projectmanagement. Je coördineert het implementatietraject en regie op een tijdige en correcte oplevering is hierbij cruciaal. Verder begeleid je de tests, geeft demo’s en verzorgt de training aan de eindgebruikers. 
 3. Support. Je beantwoordt technische vragen van onze klanten en collega’s over het gebruik van onze oplossingen. Je adviseert en helpt hands-on bij het oplossen van technische problemen en vraagstukken.

EEN DAG BIJ JOBOTI is nooit saai. Je doet als Implementatie Consultant veel verschillende dingen en schakelt continu met jouw collega’s van Customer Support of het Development-team.

 • Je snapt het systeem (ATS) en de processen van de klanten en je kunt deze snel vertalen naar een configuratie in het Joboti Portal of je formuleert een strakke specificatie voor een developer.
 • Voor jou is het heel natuurlijk om de rol van projectleider te vervullen; je coördineert zonder problemen een implementatietraject. Je verzorgt de Quality Assurance voor oplevering van het product aan de klant.
 • Je bent de expert van alle Joboti-producten en spart met de teams over doorontwikkeling en nieuwe features.
 • Je adviseert bestaande klanten over het lopende gebruik van onze producten in hun processen.

EISEN STELLEN WE NIET. Maar om als Implementatie Consultant een succesvolle tijd bij Joboti te hebben, is het wel prettig als je jezelf herkent in het volgende:

 • Je bent analytisch sterk en hebt daarom veel plezier in het uitzoeken en analyseren van problemen. Je werkt uiteraard secuur en zorgvuldig en je legt de lat hoog voor jezelf: als je iets doet, doe je het goed.
 • Je hebt affiniteit met cloud-based software, vindt je weg snel in applicaties en vindt het leuk om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en anderen daarmee op weg te helpen.
 • Je schrikt niet als mensen je een procesdenker noemen.
 • Je werkt graag in een klein en flexibel team. Daarnaast heb je uitstekende communicatieve skills, bij voorkeur in het Nederlands én Engels.
 • Voor deze functie is het prettig een helikopterview te kunnen houden. Ook houd jij zonder enige moeite meerdere (implementatie)ballen in de lucht.
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld op het gebied van projectcoördinatie of -management.
 • Je hebt ervaring met CRM- en ATS-systemen. Ervaring op het gebied van (Saas)implementatie- of projectmanagement is een pré, evenals ervaring met procesoptimalisatie, digitale transformatie of een andere vorm van consultancy.

WIJ BIEDEN

 • De mogelijkheid om veel te leren, te groeien en zelfstandig aan het werk te gaan binnen ons kleine, enthousiaste team.
 • Een gezellig plekje op ons kantoor in Amsterdam-West, op 3 minuten lopen van station Sloterdijk.
 • Een functie tussen 32 en 40 uur per week. Wij zijn uiteraard flexibel en vinden het belangrijk dat jouw leven in balans is.
 • Een mooie beloning tussen de 2500 en 4000 euro op basis van 40 uur, afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • Een dagelijkse voedzame, gratis lunch en verse koffiebonen of jouw favoriete thee.
 • En last but not least de uitdaging om samen met ons te werken aan de uitbouw van onze startup!

Enthousiast? Mooi, wij ook. We kijken uit naar je reactie via WhatsApp, e-mail of telefoon. 06 21 81 37 48  |  stephan@www.joboti.com  |  linkedin.com/in/stephankockelkoren

Benieuwd hoe jij WhatsApp in kan zetten om je recruitment proces te optimaliseren?

Lees de whitepaper die je recruitment proces optimaliseert

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Joboti.nl - Whatsapp inzetten