Hire

Vraag met behulp van onze virtuele recruitment assistent om feedback als een sollicitatie is afgerond. Je kunt ook berichten sturen om kandidaten op de hoogte te houden over een lopende procedure.

  • Feedback
  • Notifications
Hire
Feedback

Feedback

Onze virtuele recruitment assistent kan gekoppeld worden aan elke fase in het sollicitatieproces. Op die manier kun je eenvoudig feedback vragen via WhatsApp. Bijvoorbeeld na een interview of bij het afronden van het proces. Onze virtuele assistent koppelt de feedback aan het kandidaatprofiel in jouw ATS en mailt de betrokken recruiter de uitkomsten van de feedback,

Notifications

Bestel je vandaag een laptop bij Bol.com of Coolblue? Dan kun je 24/7 traceren waar het pakket zich bevindt. Is het nog in het distributiecentrum? Of is de bezorger al onderweg en staat hij bijna voor je deur?

Hoe anders is dat als je gaat solliciteren? Met een beetje mazzel ontvang je direct na je sollicitatie een generieke e-mail dat jouw sollicitatie in goede orde is ontvangen. Maar daarna wordt er gezwegen in alle talen. Terwijl een sollicitatie normaal gesproken toch echt meer een life changing event is dan het kopen van een laptop.

De inzet van een virtuele recruitment assistent in WhatsApp verbetert de candidate experience tijdens het sollicitatieproces aanzienlijk. Bijvoorbeeld door bij bepaalde stappen automatisch een bericht naar de kandidaten te sturen. Met nadruk op het woord automatisch: als recruiter ben je al druk genoeg met intake- en arbeidsvoorwaardengesprekken en de zoektocht naar geschikte kandidaten.

In zo’n automatisch WhatsApp-bericht kun je kandidaten, net als bij een laptop, 24/7 op de hoogte houden van de status. Ook kun je bijvoorbeeld tips geven voorafgaand aan een sollicitatiegesprek. Als een kandidaat daarna nog vragen heeft, schakelt de virtuele assistent automatisch door naar de recruiter. Handig toch?

Notifications

Recruitment Tech Awards 2022

We hebben de Recruitmenttech.nl Awards gewonnen! Iedereen heel erg bedankt voor jullie steun en stemmen in de afgelopen tijd. We hadden het niet zonder jullie gekund!