+31 (0)6-11751618

Vacature: Full Stack Developer

JIJ BENT eager, nieuwsgierig en je hebt duidelijke ideeën over hoe je jouw software ontwerpt. Je vindt het leuk om jouw technische kennis te delen met het team en draagt graag bij aan gesprekken over design, frameworks en architectuur. Procesmatig werken zit in je DNA, evenals denken vanuit gebruikersperspectief. Je hebt minimaal twee jaar relevante ervaring als Front End of Full Stack Developer en werkt graag met Python en React.

WIJ ZIJN JOBOTI. Stephan en Luuk en 12 talentvolle gasten. Wij maken contact met kandidaten sneller en leuker. Voor onze klant is dat contact superbelangrijk, want kandidaten zijn slecht bereikbaar via mail en telefoon. Onze chatbots en WhatsApp conversaties brengen mensen samen. We zijn een klein team en maken zelf de designs en UI/UX-ontwerpen. Jouw stem hierin is belangrijk en het vergaren van feedback van de gebruikers is onderdeel van het proces. Wij bieden jou graag een kans om te groeien en te laten zien wat jij in huis hebt.

GEEN KLEINE JONGENS. Jij gaat werken voor grote nationale en internationale klanten als TakeAway.com, USG, Gamma en Roompot, maar ook voor recruitmentbureaus. Bij Joboti is de boel informeel, de sfeer is open, de lijnen zijn kort (hoewel minimaal anderhalve meter) en de ambities best wel hoog. Joboti ging in 2017 van start en ziet sindsdien elk jaar de omzet verdubbelen, zelfs in deze verwarrende tijd.

JOUW ROL als Full Stack Developer is de doorontwikkeling van het chatbotportaal waarin onze klanten zelf hun bots bouwen en beheren. Denk aan het visualiseren van data, het optimaliseren van een flow builder en het no-code koppelen van API’s van partners. Ook aan de back-end kant zijn we continu bezig om bestaande features efficiënter en robuuster te maken.

EEN TWEE DRIE VIER dingen waar jij specifiek op wordt ingezet:

 1. Bedenken en implementeren van nieuwe features in onze tooling
 2. Meedenken en -bouwen aan innovatieve MVP’s
 3. Analyseren en oplossen van problemen in de UI
 4. Bijdragen aan onze product- en innovatie-roadmap

EISEN stellen we niet. Maar wensen hebben we wel. Voor een succesvolle tijd bij Joboti is het handig als je jezelf herkent in het volgende:

 • Ruime ervaring met Django, Flask, GraphQL en React (+ MobX)
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Communicatief vaardig

WIJ BIEDEN

 • De mogelijkheid om veel te leren, te groeien en zelfstandig verantwoordelijkheden op je te nemen binnen ons kleine, enthousiaste team.
 • Een gezellig plekje op ons kantoor in Amsterdam-West (op 3 minuten lopen van station Sloterdijk).
 • Een voltijds dienstverband (40 uur per week). In overleg is 32 uur mogelijk. Wij zijn flexibel en vinden het belangrijk dat jouw leven in balans is.
 • Een beloning van 3.000 – 3.750 euro op basis van 40 uur, afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • Een voedzame gratis lunch, verse koffiebonen of je favoriete thee.
 • En natuurlijk de uitdaging om met ons te werken aan de uitbouw van onze startup

  Enthousiast? Wij ook. We kijken uit naar je reactie via WhatsApp, mail of telefoon. 06-21813748 | [email protected] | linkedin.com/in/stephankockelkoren