Eenvoudig en snel interviews inplannen

Intervieplanning 3
by Lars | 3 mei 2022 | Blog

Laat kandidaten via WhatsApp zelf hun interview inplannen in de gekoppelde agenda van de desbetreffende recruiter. Hiermee hoef je niet iedere kandidaat keer op keer een berichtje, belletje en/of email te sturen. Kortom, een stuk gemakkelijker voor zowel jou als recruiter als voor de kandidaten.

Met deze toepassing kunnen wij jouw agenda koppelen aan jouw eigen WhatsApp Business account. Hierdoor kun je een berichtje naar kandidaten uitsturen voor een interview waarop kandidaten snel en gemakkelijk kunnen reageren. De koppeling tussen jouw agenda en jouw WhatsApp Business account laat de kandidaat vervolgens de vrije plekken zien in jouw agenda en de kandidaat maakt zo zijn keuze. Een interview inplannen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Lijkt deze toepassing je interessant voor jouw recruitment proces? Of juist benieuwd naar wat andere mogelijkheden zijn met WhatsApp Business voor jouw recruitment proces? Plan dan nu uitsluitend gratis een persoonlijke demo in en ontdek wat de mogelijkheden voor jou zijn!

Recruitment Tech Awards 2022

We hebben de Recruitmenttech.nl Awards gewonnen! Iedereen heel erg bedankt voor jullie steun en stemmen in de afgelopen tijd. We hadden het niet zonder jullie gekund!