Vacature: Customer Success Specialist

JIJ BENT sterk in relaties. Je bouwt ze, onderhoudt ze én legt nieuwe contacten. Cutting edge recruitment automation is ons ding, overzicht houden op verschillende projecten van onze klanten is dat van jou. Je hebt een scherp oog voor kwaliteit: van anderen, maar vooral voor de kwaliteit die je zélf levert. Als jij onze klanten op handen draagt, dan hebben wij een geweldige job voor je. Wij bieden jou de kans om te groeien en te laten zien wat jij in huis hebt.

WIJ ZIJN Joboti. Stephan, Luuk en een getalenteerd en divers team van developers, online marketeers en customer success medewerkers. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Nijmegen zorgen wij ervoor dat onze klanten sneller en leuker contact met hun sollicitanten hebben. Dat contact is superbelangrijk, want sollicitanten zijn over het algemeen slecht bereikbaar via e-mail en telefoon. Onze virtuele recruitment assistent brengt mensen samen.

TIJD OVER. Ja, dat lees je goed. Wij zorgen dat recruiters en intercedenten tijd óverhouden in het wervingsproces. Joboti maakt recruitmentprocessen efficiënter door de inzet van onze recruitment automation.

GEEN KLEINE JONGENS. Jij gaat werken voor grote nationale en internationale klanten als Prorail, Gamma en Roompot, maar ook voor kleinere recruitment- en uitzendbureaus. Bij Joboti is de boel informeel. De sfeer is open, de lijnen zijn kort -maar wél minimaal anderhalve meter- en de ambities zijn best wel hoog. Joboti is in 2016 van start gegaan en ziet sindsdien elk jaar de omzet verdubbelen. Zelfs in deze verwarrende tijd.

JOUW ROL als Customer Success Specialist is misschien wel de mooiste en meest uitdagende binnen ons bedrijf. Jij bent immers verantwoordelijk voor het succes van onze klanten. Je werkt proactief met onze klanten om hen vanaf het allereerste contact een ‘wow’-ervaring te geven. Je brainstormt met jouw collega’s over de beste dienstverlening aan onze klanten en het oplossen van hun problemen. Met jou in ons team brengen wij de klantervaring structureel naar een nóg hoger niveau. 

EEN, TWEE, DRIE dingen waar jij specifiek op wordt ingezet:

 1. Projectmanagement. Joboti werkt aan projecten die gemiddeld vier weken duren. Jij versoepelt het proces door duidelijke en proactieve communicatie naar de klant en onze developers die je ondersteunen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de onboarding van nieuwe klanten.
 2. Kwaliteitsoptimalisatie. Alle virtuele recruitment assistenten die de deur uitgaan, zijn van hoge kwaliteit. Daar sta jij voor in. Jij kijkt naar teksten en optimaliseert de virtuele gesprekken. Je controleert het taalbegrip, test het eindproduct en doet suggesties voor verbetering aan de klant.
 3. Support. Je helpt onze klanten bij de implementatie van de virtuele assistenten, geeft tips en uitleg en kunt eenvoudig eerstelijnsvragen oppakken. Je bent verantwoordelijk voor de supportdesk, zowel telefonisch als online.

EEN DAG BIJ JOBOTI is nooit saai. Je doet veel verschillende dingen en schakelt continu met jouw collega’s.

 • Je hebt video calls en telefoongesprekken met klanten. Je beantwoordt vragen en helpt klanten verder met het gebruik van Joboti.
 • Je helpt klanten hun oplossingen zó in te richten dat zij er de maximale waarde uithalen. Klanten ervaren de impact van onze virtuele assistent zowel bij hun candidate experience als het recruitment automation process.
 • Je zorgt ervoor dat klantvragen en nieuwe kansen voor Joboti bij de product- en salesverantwoordelijken terechtkomen. Daarnaast ben je onderdeel van ons kernteam dat bepaalt hoe onze producten zich verder ontwikkelen.

EISEN STELLEN WE NIET. Maar voor een succesvolle tijd bij Joboti is het wel prettig als je jezelf herkent in het volgende:

 • Jij stelt jezelf duidelijke doelen. Je bent gestructureerd en wil graag winnen. De lat ligt hoog: als je iets doet, doe je het goed.

 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen en krijgt daar energie van. Je bent vriendelijk in de omgang met klanten en collega’s, tactvol en soms ook best grappig. Je houdt van communiceren, van tikken én praten. Dat doe je vlot in het Nederlands en Engels. Je hebt lef en bent niet bang om fouten te maken. Want dat doen wij ook.

 • Je werkt graag in een klein en flexibel team dat hard aan de weg timmert voor een gezamenlijk doel.

 • Je hebt, net als je toekomstige collega’s, een HBO werk- en denkniveau.

 • De rol van Customer Success Specialist is relatief nieuw. Heb jij werkervaring als recruiter of intercedent, dan pas jij in ons plaatje omdat jij weet waar de pijnpunten van onze klanten liggen. Maar klantgerichtheid vanwege jouw achtergrond in de hospitality is ook een dikke pré.

WIJ BIEDEN

 • De mogelijkheid om veel te leren, te groeien en zelfstandig verantwoordelijkheden op je te nemen binnen ons kleine, enthousiaste team. 

 • Een gezellig plekje op ons kantoor in Amsterdam-West, op 3 minuten lopen van station Sloterdijk, of Nijmegen, op 10 minuten lopen van station Heyendaal.

 • Een fulltime functie van 40 uur per week. In overleg is 32 uur mogelijk. Wij zijn flexibel en vinden het belangrijk dat jouw leven goed in balans is. 

 • Een mooie beloning tussen de 2700 en 3500 euro op basis van 40 uur, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. 

 • Een dagelijkse voedzame, gratis lunch en verse koffiebonen of jouw favoriete thee.

 • En natuurlijk de uitdaging om met ons te werken aan de uitbouw van onze startup!

Enthousiast? Wij ook. We kijken uit naar je reactie via WhatsApp, mail of telefoon.
06-21813748 | [email protected] | linkedin.com/in/luukvanneerven/