Hoe belangrijk is de toon van je chatbot
Category: | 30 januari 2023

Customer Success Manager

JIJ BENT sterk in relaties. Je onderhoudt ze, bouwt ze uit en legt nieuwe contacten. Cutting edge recruitment technologie, is helemaal jouw ding. Overzicht houden op verschillende projecten van onze klanten en overwicht hebben in verschillende situaties is jouw tweede natuur. Je hebt een scherp oog voor kwaliteit: van anderen, maar vooral voor de kwaliteit die je zélf levert. Als jij de klant op handen draagt dan hebben wij een geweldige job voor jou. Een kans om te groeien en te laten zien wat jij in huis hebt.

WIJ ZIJN Joboti. Een jong, getalenteerd en divers team van developers, online marketeers en customer success specialisten. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Nijmegen maken wij recruitment contacten sneller en leuker. Voor onze klant is dat contact superbelangrijk, want kandidaten zijn slecht bereikbaar via mail en telefoon. Onze chatbots, automations en WhatsApp integrations brengen versnelling en experience in het dagelijkse recruitment contact.

TIJD OVER. Ja, dat lees je goed. Wij zorgen dat recruiters en intercedenten tijd óverhouden in het wervingsproces. Joboti maakt recruitment processen efficiënter door de inzet van de onze technologie.

GEEN KLEINE JONGENS. Jij gaat werken voor grote nationale en internationale klanten als TakeAway.com, USG, Gamma, ANWB, VolkerWessels en vele vele anderen, maar ook voor staffing organisatie van groot tot klein. Bij Joboti is de boel informeel. De sfeer is open, de lijnen zijn kort en de ambities zijn best wel hoog. Joboti is in 2016 van start gegaan en ziet sinds die tijd de omzet elk jaar verdubbelen.

JOUW ROL als Customer Success Manager is misschien wel de mooiste en meest uitdagende binnen ons bedrijf. Jij bent verantwoordelijk voor projecten van a tot z en daarmee voor het succes van onze klanten. Je werkt proactief met onze klanten samen om hen vanaf het allereerste contact een ‘wow’-ervaring te geven. Je snapt de processen en wensen van klanten. Je implementeert onze oplossingen bij nieuwe klanten en helpt bestaande klanten met nieuwe mogelijkheden en onze nieuwe producten.  Met jou in ons team brengen wij de klantervaring structureel op een hoger niveau.

EEN, TWEE, DRIE dingen waar jij specifiek op wordt ingezet:

 1. Projectmanagement. Joboti werkt aan projecten die gemiddeld vier weken duren. Jij versoepelt het proces door duidelijke en proactieve communicatie naar de klant en onze developers die je ondersteunen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de onboarding van nieuwe klanten.
 2. Kwaliteitsoptimalisatie. Alle virtuele recruitment assistenten die de deur uitgaan, zijn van hoge kwaliteit. Daar sta jij voor in. Jij kijkt naar teksten en optimaliseert de virtuele gesprekken. Je controleert het taalgebruik, test het eindproduct en doet suggesties voor verbetering aan de klant. 
 3. Support. Je helpt onze klanten bij de implementatie van de virtuele assistenten en geeft tips en uitleg.

EEN DAG BIJ JOBOTI is nooit saai. Je doet veel verschillende dingen en schakelt continu met jouw collega’s van Customer Support of het Development-team.

 • Je hebt online meetings en telefoongesprekken met klanten. Je beantwoordt vragen en helpt klanten verder met het gebruik van Joboti oplossingen.
 • Je helpt klanten hun oplossingen zó in te richten dat zij er de maximale waarden uithalen. Klanten ervaren de impact van onze virtuele assistent zowel bij hun candidate experience als het recruitment automation process.
 • Je zorgt ervoor dat klantvragen en nieuwe kansen voor Joboti bij de product- en salesverantwoordelijken terechtkomen. Daarnaast ben je onderdeel van ons kernteam dat bepaalt hoe onze producten zich verder ontwikkelen.

EISEN STELLEN WE NIET. Maar voor een succesvolle tijd bij Joboti, is het wel prettig als je jezelf herkent in het volgende:

 • Jij stelt jezelf duidelijke doelen.
 • Je bent gestructureerd en wil graag winnen. De lat ligt hoog: als je iets doet, doe je het goed.
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen en krijgt daar energie van.
 • Je bent vriendelijk in de omgang met klanten en collega’s, tactvol en soms ook best grappig.
 • Je houdt van communiceren, van tikken én praten. Dat doe je vlot in het Nederlands en Engels.
 • Je hebt lef en bent niet bang om fouten te maken, want vergis je niet, dat doen wij ook.
 • Je werkt graag in een klein en flexibel team dat hard aan de weg timmert voor een gezamenlijk doel.
 • Je hebt, net als je toekomstige collega’s, een HBO of WO werk- en denkniveau, en je werkt al een poos in een vergelijkbare context. (Technische) ervaring met CSS/HTML of Python is altijd handig, maar zeker geen must. Heb je ervaring met recruitment? Da’s mooi meegenomen!

WIJ BIEDEN

 • De mogelijkheid om veel te leren, te groeien en zelfstandig verantwoordelijkheden op je te nemen binnen ons kleine, enthousiaste team.
 • Een gezellig plekje op ons kantoor in Amsterdam-West, op 3 minuten lopen van station Sloterdijk.
 • Een fulltime functie 40 uur per week. In overleg is 32 uur mogelijk. Wij zijn flexibel en vinden het belangrijk dat jouw leven goed in balans is.
 • Een mooie beloning tussen de 3750 en 4250 euro op basis van 40 uur, afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • Een dagelijkse voedzame, gratis lunch en verse koffiebonen of jouw favoriete thee.
 • En natuurlijk de uitdaging om samen met ons te werken aan de uitbouw van onze startup, die eigenlijk al geen startup meer is!

Enthousiast? Mooi, wij ook. We kijken uit naar je reactie via WhatsApp, e-mail of telefoon. 06 11 75 16 18  |  luuk@joboti.com  |  linkedin.com/in/luukvanneerven