Carerix koppeling

Carerix is het eerste ATS dat Joboti via een API gekoppeld heeft. Steeds meer Carerix klanten maken gebruik van de koppeling om oa hun conversie te verbeteren. Hieronder een korte omschrijving voor de mogelijkheden van de koppeling tussen de chatbot en Carerix.

Vacatures tonen

Met de koppeling tussen Joboti en Carerix kan de chatbot vacatures tonen aan een kandidaat. Door middel van het uitvragen van bijvoorbeeld de gewenste regio, functie op opleidingsniveau, presenteert de chatbot de best matchende vacatures aan de kandidaat. 

Solliciteren via chat

Als een kandidaat zijn of haar gegevens achterlaat tijdens een chat gesprek, kan de chatbot direct een nieuw kandidaat profiel aanmaken in Carerix. Dat scheelt veel tijd en is ook geheel GDPR proof. De chatbot kan zelfs het sollicitatieformulier overnemen en de kandidaat via chat laten solliciteren.

Agenda koppeling

Als een kandidaat via de chatbot contact zoekt met een van de Recruiters, kan onze chatbot gekoppeld worden aan de agenda van Carerix. De kandidaat kan dan zelf een afspraak inboeken in de agenda, bijvoorbeeld voor een telefonische intake. De afspraak wordt verwerkt en de kandidaat krijgt automatisch een email-bevestiging van de afspraak.

 

Carerix is leverancier van recruitment- en detachering oplossingen die corporate recruiters en intermediairs faciliteren om te komen tot de beste match. De oplossingen worden in de vorm van een SaaS-model gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix is opgericht in 2004 en telt op dit moment meer dan 70 medewerkers en meer dan 850 klanten waaronder (werkmaatschappijen van) Randstad, USG, Adecco, DPA, Manpower en gespecialiseerde intermediairs in ICT, oil & gas, finance en service-industrie. Carerix bedient dagelijks meer dan 15.000 gebruikers, verspreid over 17 landen en werkt samen met verschillende strategische partners. Carerix is onderdeel van de PIXID Group met kantoren in Parijs, Londen, Rotterdam, Kiev en Casablanca.

 

Voor meer informatie: www.carerix.com

Contact

Koningin Wilhelminaplein 1, Amsterdam
+31 (0)6-11751618
Info@joboti.com

© 2020 Joboti.com

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube