Bullhorn koppeling

Joboti koppelt via een API het ATS van Bullhorn. Steeds meer Bullhorn klanten maken gebruik van de koppeling om oa hun conversie te verbeteren. Hieronder een korte omschrijving voor de mogelijkheden van de koppeling tussen de chatbot en Bullhorn.

Vacatures tonen

Met de koppeling tussen Joboti en Bullhorn kan de chatbot vacatures tonen aan een kandidaat. Door middel van het uitvragen van bijvoorbeeld de gewenste regio, functie op opleidingsniveau, presenteert de chatbot de best matchende vacatures aan de kandidaat. 

Solliciteren via chat

Als een kandidaat zijn of haar gegevens achterlaat tijdens een chat gesprek, kan de chatbot direct een nieuw kandidaat profiel aanmaken in Bullhorn. Dat scheelt veel tijd en is ook geheel GDPR proof. De chatbot kan zelfs het sollicitatieformulier overnemen en de kandidaat via chat laten solliciteren.

Agenda koppeling

Als een kandidaat via de chatbot contact zoekt met een van de Recruiters, kan onze chatbot gekoppeld worden aan de agenda van Bullhorn. De kandidaat kan dan zelf een afspraak inboeken in de agenda, bijvoorbeeld voor een telefonische intake. De afspraak wordt verwerkt en de kandidaat krijgt automatisch een email-bevestiging van de afspraak.

Contact

Koningin Wilhelminaplein 1, Amsterdam
+31 (0)6-11751618
Info@joboti.com

© 2020 Joboti.com

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube