Onze ATS koppelingen

Momenteel koppelen wij aan verschillende ATS-systemen. Deze partners van Joboti zijn hieronder te vinden. Staat je ATS hier niet bij? Neem gerust contact met ons op. Grote kans dat we de koppeling al in de steigers hebben staan. 

Gebruik jij Bullhorn als ATS systeem? Ideaal: wij kunnen onze chatbot koppelen aan Bullhorn om bijvoorbeeld kandidaten via WhatsApp te laten solliciteren. Alle gegevens landen direct in Bullhorn.

Carerix is het eerste ATS dat we gekoppeld hebben vanuit Joboti. We kunnen niet alleen kandidaatgegevens in Carerix importeren, maar ook heel eenvoudig gesprekken starten via WhatsApp met je bestaande kandidaten in Carerix.

CATS is een heel flexibel ATS. De API van CATS biedt veel mooie toepassingen voor onze chatbot, bijvoorbeeld de mogelijkheid om via WhatsApp direct kandidaten vanuit je huidige bestand te benaderen. Alle verzamelde gegevens plaatsten we AVG proof direct terug in CATS.

Onze chatbot kent een hele mooie integratie met Connexys. Zowel om kandidaten via chat te laten solliciteren en om direct via onze chatbot in WhatsApp gesprekken te voeren met je bestaande kandidaten. 

Gebruik je Ubeeo als ATS? Dat komt heel goed uit. Onze chatbots bieden je volop mogelijkheden in combinatie met Ubeeo. Van het solliciteren via WhatsApp tot het 24/7 beantwoorden van de veelgestelde vragen van je kandidaten.

Gebruik je als recruiter HROffice om al je vacatures en kandidaten goed te kunnen volgen? Heel mooi, dan kan onze chatbot je uitstekend ondersteunen. Door de koppeling tussen Joboti en HROffice maken we solliciteren nog een stukje makkelijker en leuker.

Recruitee biedt je als Recruiter veel opties. Met de koppeling tussen onze recruitment chatbot en Recruitee heb je nog veel meer mogelijkheden. Laat kandidaten via WhatsApp solliciteren of stuur direct vanuit Recruitee Job Alerts via WhatsApp.

Heb jij een mooie werkenbij-pagina van Get_noticed? Of gebruik je het CMS van Serena voor onder andere je recruitment marketing? Uitstekende keuze! Onze chatbots integreren volledig in de websites van deze vakmensen uit Nederweert.

Joboti kan via een API een koppeling leggen met OTYS. Steeds meer OTYS klanten maken gebruik van de koppeling om onder andere hun conversie te verbeteren. 

Joboti koppelt via een API aan het ATS van EasyCruit. Steeds meer EasyCruit klanten maken gebruik van de koppeling om onder andere hun conversie te verbeteren. 

 De combinatie van Tigris en onze recruitment chatbot biedt je volop mogelijkheden om je uitzendproces verder te digitaliseren. 

Staat je ATS (applicant tracking system) hier niet bij? Geen zorgen, wij kunnen de chatbot ook implementeren in andere systemen. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.