Apply

Maak het sollicitatieproces nog makkelijker met behulp van onze virtuele recruitment assistent. Stel extra screeningsvragen of plan direct een interviewafspraak in.

  • Apply
  • Pre-select
  • Interview scheduling
Apply

APPLY

Waarschijnlijk is de solliciteer-button de belangrijkste van jouw hele website. Wij geloven dat solliciteren sneller kan. Veel sneller! Namelijk via onze virtuele recruitment assistent of WhatsApp. Solliciteren via een virtuele assistent is zo gepiept, dus je zult ook meer sollicitaties ontvangen.

Door een WhatsApp-button aan je website toe te voegen, worden kandidaten aangespoord te solliciteren via een directe verbinding in WhatsApp. Even het mobiele nummer invullen en akkoord gaan met de start van de chat en jullie hebben contact! Jij bepaalt natuurlijk zelf welke vragen de virtuele assistent aan iedere kandidaat stelt. Deze kunnen uiteraard per vacature verschillen. Ook de tone of voice bepaal je helemaal zelf. Zo pas je het gesprek optimaal op je doelgroep aan.

De websitebouwer is vaak niet nodig in dit proces: Google Tag Manager plaatst de button in mum van tijd op je website. En waar nodig assisteert Joboti je hier natuurlijk bij.

PRE-SELECT

Als een kandidaat bijvoorbeeld slechts zijn naam, telefoonnummer en e-mailadres heeft achtergelaten via jouw website, is het moeilijk om te beoordelen of hij of zij ook écht geschikt is. Door middel van een aantal pre-selectie vragen die onze virtuele recruitment assistent stelt, weet je binnen mum van tijd of de kandidaat geschikt is of niet.

INTERVIEW SCHEDULING

Een nieuwe kandidaat heeft bij je gesolliciteerd. Je bent enthousiast over zijn profiel en wilt hem of haar graag uitnodigen voor een gesprek. Vroeger moest je gaatjes zoeken in jouw agenda, die gaatjes doormailen, een reactie afwachten en de afspraak na veel vijven en zessen inplannen.

Dat kan nu veel sneller. Geef je de kandidaat in jouw ATS de status ‘uitnodigen’, dan verzendt onze virtuele assistent direct een WhatsApp-bericht met daarin het goede nieuws én de beschikbare data voor het gesprek. Doordat wij realtime koppelen met jouw agenda kan de kandidaat zelf zijn interview inplannen. Dat scheelt je MINIMAAL 10 minuten, pér kandidaat!

Nick Bijvanck

SOLLICITEREN MET WHATSAPP

Sneller en eenvoudiger solliciteren door de inzet van de geautomatiseerde sollicitatieconversatie van Joboti. Het biedt een verbeterde service naar kandidaten, zeker vanuit de mobile experience.

Nick Bijvanck

Online Marketing Specialist, Processionals

Recruitment Tech Awards 2022

We hebben de Recruitmenttech.nl Awards gewonnen! Iedereen heel erg bedankt voor jullie steun en stemmen in de afgelopen tijd. We hadden het niet zonder jullie gekund!