Agenda koppeling

Bespaar minimaal 15 minuten per interview door kandidaten zelf het gesprek te laten plannen. Hoeveel tijd bespaart je dat per jaar?

Agenda koppeling

Herken je dat? Een interessante kandidaat wil graag contact over een bepaalde vacature, maar voordat je eindelijk een geschikt moment hebt gevonden, ben je drie e-mails, twee appjes en een voicemail verder. Zou het niet ideaal zijn als een kandidaat zelf een afspraak in je agenda kan inschieten?

 

Automatisch interviews inplannen 

Het boeken van een interview kost je als Recruiter veel kostbare tijd. Tijd die je veel beter kunt besteden. Onze chatbot assisteert je graag zodat jij meer tijd hebt voor de momenten dat je echt impact kunt maken. Door een koppeling met je agenda en WhatsApp geeft onze chatbot je kandidaat via een simpel WhatsAppje automatisch geschikte data door voor een gesprek.  De kandidaat reageert simpelweg in WhatsApp welke optie hem het beste schikt en klaar is kees: onze chatbot boekt de afspraak automatisch in je agenda en stuurt je kandidaat beiden een email ter bevestiging. Dat scheelt je zo 15 minuten per interview.

Met welke agenda’s koppelen we?

We koppelen onder andere met de agenda van Microsoft Outlook en Google Calendar, maar ook met de agenda’s van diverse recruitmentsystemen zoals Carerix en OTYS. Natuurlijk blijf je geheel baas over je eigen agenda: jij bepaalt zelf welke blokken de chatbot aan de kandidaat voorstelt. Onze recruitment chatbot checkt altijd nog realtime of die blokken beschikbaar zijn. Mocht zo’n geschikt blok toch een keer minder geschikt zijn, bijvoorbeeld door een afspraak buiten de deur, is die optie niet zichtbaar voor de kandidaat.

Onze chatbot zorgt zelfs voor een automatische e-mail bevestiging van de afspraak.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag een vrijblijvende demo aan waarin wij u informeren over de mogelijkheden met onze oplossing.

We beloven je geen spam te sturen